Velocity inlet UDF not working in FSI ansys coupling

I made a parabolic velocity inlet UDF that works but only when I use fluent by it self, however when I use system coupling to couple fluent and transient structural the UDF doesn't work and when I go to CFD-post and plot the velocity contours I get nothing.

The problem is a 3d problem with one element thickness and the inlet has a mean velocity of 1 m/s. I am trying to do the Turek Benchmark.

Comments

  • RobRob UKForum Coordinator
    edited February 2019

    Can you post the inlet panel for the FSI case? Add as an image as we can't download attachments. 

  • moansysmoansys Member
    edited February 2019

    I tried the exact setup at uni computer and it worked but in my laptop it doesn't I think issue is because the "Co-Sim Sequence" does not appears under executive control in my laptop for some reason but in the uni computers it does and same with the tutorials online. How can I fix this

  • RobRob UKForum Coordinator
    edited February 2019

    That may be an omission in the Student licencing - I'll ask. 

     

  • moansysmoansys Member
    edited February 2019

    Jus to add this is what I see in the licensing window

    Solver -

    ANSYS AIM student 

    ANSYS Academic Teaching Introductory

    ANSYS discovery Live student

     

    Pre-post - 

    ANSYS AIM Student

    ANSYS Academic Teaching Introductory 

     

    Geometry - 

    ANSYS AIM student 

    ANSYS Academic Teaching Introductory

    ANSYS discovery Live student

     

    HPC - 

    *Nothing*

     

     

  • moansysmoansys Member
    edited February 2019

    Hi any new updates ?

Sign In or Register to comment.